25 آبان 1394 - 9:58
شناسه خبر: 3408
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران
افزایش صادرات با بالا بردن کیفیت صنایع غذایی
تولیدکنندگان برای در اختیار گرفتن بازارهای منطقه خصوصا کشورهای افغانستان و عراق باید کیفیت کالای خود را بالا ببرند.
به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران به نقل از ایلنا ، علی شریعتی عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران در بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات از لزوم بالا بردن کیفیت صنایع غذایی برای صادرات این کالاها به سایر کشورهای منطقه خبر داد .
دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادر کنندگان چیپس و اسنک ایران تصریح کرد: تولیدکنندگان برای در اختیار گرفتن بازارهای منطقه خصوصا کشورهای افغانستان و عراق باید کیفیت کالای خود را بالا ببرند.
وی افزود: وضعیت بازار عراق تغییر پیدا کرده و مشتریان به دنبال کالاهای با کیفیت هستند. همین امر سبب شده که شرکتهایی کالای آنها کیفیت پایینتری دارند از چرخه رقابت حذف شوند که ما از این اتفاق استقبال میکنیم.